Google+ конечно ги стартуваше страниците за брендовите и компаниите, а од денес креираните страници ќе можат да се промовираат и на други сајтови. Google+ пушти во употреба плагин, сличен на Facebook Like Box, кој ќе им овозможи на сопствениците на Google+ страници директно од нивниот веб сајт да го зголемат бројот на Google+ корисници, како […]

Прочитај повеќе

Вчера пишавме за стартувањето на новите Google+ страници, а веќе еден ден потоа започнаа да излегуваат интересни услови за користење на овие страни. Политиката за користење на Google+ страниците налага сопствениците на страниците да не се служат со било какви промотивни активности директно на друштвената мрежа. Според овој услов, брендовите и компаниите не смеат да […]

Прочитај повеќе

После пет месеци од своето стартување, Google+ конечно претстави официјалнистраници за брендови и бизниси. Со официјалните страници Google+ најпосле ќе понуди можност компаниите да ја искористат оваа друштвена мрежа за што поголемо онлајн присуство. Google изјави дека крирањето и користењето на овие страници ќе биде бесплатно, и на нив нема да се најдат реклами. Моментално, […]

Прочитај повеќе