Mozilla продолжува со брзото освежување на својот веб прелистувач, пуштајќи ја во употреба осмата верзија на Firefox само шест недели откако беше пуштен Firefox 7. Во рок oд една година, Mozilla има пуштено дури пет верзии на Firefox. Новата, осма по ред верзија на Firefox визуелно скоро воопшто не се разликува од седмицата, меѓутоа сепак […]

Прочитај повеќе

Firefox 8 ќе биде достапен на 8-ми, утре, но можете уште сега да ја симнете финалната верзија за Windows, Mac и Linux. Прелистувачот може да го симнете од FTP серверите на Mozilla, открива GHacks. *(На некои корисници им се прикажува екран за логирање на FTP серверите, па затоа еве линк до верзијата за Windows, за […]

Прочитај повеќе