Mk Reader е нова Android апликација на стартап студиото CodeWell, сигурно ќе се сетите за нив пишувавме пред некое време дека беа во Лондон на Startap натпреварување со својата Trawell апликација и дека со AвтоБуско започнаа соработка со T-Mobile. Новата апликации на CodeWell е всушност класичен RSS фид на вести. Но, споредено со бројнитете апликации […]

Прочитај повеќе