На 14 декември ќе се одржи шестото прогласување на најдобар македонски вебсајт. Но, пред тоа треба да гласате за вашиот Сајт на годината. Иако најдобрите сајтови во 18 категории повторно ќе ги бира жири комисија, која ги оценува сајтовите според неколку критериуми, сепак публиката влијае со 40 отсто од гласовите во изборот. Гласањето ќе трае […]

Прочитај повеќе

Учејќи од грешките Media Solutions ги организираат вторите по ред Веб награди 2011 за најдобар .мк сајт на годината, најиновативен сајт, најдобар бизнис/корпоративен сајт, најдобар информативен сајт, најдобар сајт за е-трговија, најдобар блог и најдобар форум. За разлика од минатогодишното фиаско, сега е оставено на корисниците и сопствениците да си номинираат сајт во седумте категории. […]

Прочитај повеќе

Kajgana.com, Kupi.se, T-mobile.mk, biznis24.com.mk, telegraf.mk се победници на првите македонски Веб награди 2010 организирани од Media Solutions и под покровителство на претседателот на Македонија, Ѓорге Иванов.

Прочитај повеќе