Twitter тестира опција со која се истакнуваат Top News и Top People на почетокот од резултатите од пребарувањето. Оваа опција сега е во тест фаза, но се прикажува на некои корисници доколку пребаруваат низ друштвената мрежа. Тоа што е интересно е што Top News и Top People кои се појавуваат по пребарувањето немаат автор, значи […]

Прочитај повеќе