По три години развој Rockstar Studios конечно и офицјално го најавија петтото продолжение на легендарната Grand Theft Auto. Според првичното видео се покажаа точни информациите дека GTA повторно се враќа во Лос Анѓелес. Со оглед на тоа дека за потребите на играта L.A. Noir веќе имаат изработено поголем дел од градот во тресеттите години можеби […]

Прочитај повеќе