GTA San Andreas, една од најдобрите игри од овој серијал, е бесплатна, но само преку новиот клиент за игри и продавница на Rockstar Games. Таканаречениот Rockstar Games Launcher можете да го преземете од тука и, по неговото инсталирање и логирање, да си ја зграпчите GTA San Andreas. За жал, се работи за истата онаa San […]

Прочитај повеќе

По три години развој Rockstar Studios конечно и офицјално го најавија петтото продолжение на легендарната Grand Theft Auto. Според првичното видео се покажаа точни информациите дека GTA повторно се враќа во Лос Анѓелес. Со оглед на тоа дека за потребите на играта L.A. Noir веќе имаат изработено поголем дел од градот во тресеттите години можеби […]

Прочитај повеќе