Најпопуларната фудбалска игра на Facebook, Тоp Еleven Football Manager на српското студио Nordeus стигна до уште еден неверојатен успех – 1 милион активни играчи дневно! Nordeus само пред еден месец објави дека Top Eleven надмина над 4 милиони играчи месечно, што ја прави друштвената игра попопуларна од Fifa Superstars. Тоp Eleven Football Manager е стартувана […]

Прочитај повеќе

Тop Eleven стана една од најголемите фудбалску апликации на Facebook, со 85.000 играчи повеќе од Fifa Superstars на Electronic Arts. Друштвената игра на српската Nordeus, компанија од поранешни инженери од Microsoft, со седиште во Белград, Тел Авив и Даблин, дневно има 702.000 активни играчи, или 2,87 милиони играчи месечно.

Прочитај повеќе