Последна недела е од 2011-та година и време за осврт на настаните во гејминг светот кои се повеќе збир од безбедносни пропусти, расправи и погрешни видувања за начинот на како се менува традиционалниот гејминг, одошто претставување на нови модерни игри. Но, имаше игри, и тоа одлични! Бевме дарежливи, па прогласивме неколку игри за игри на […]

Прочитај повеќе

Изминативе десет дена две игри поставија прилично високи бројки за продажба во првата недела. Првата е Battlefield III со продадени 5 милиони примероци, а втората Batman: Arkham City со продадени 4,6 милиони во првата недела. Од ЕА дојде веста дека со 5 милиони продадени игри во првата недела, Battlefield 3 е новиот нивен рекордер за […]

Прочитај повеќе