Хакерската група Anonymous се закани дека ќе открие идентитети на членови и подржувачи на мексиканскиот нарко-картел, како знак на одмазда за киднапирање на член од групата. Хакерската група веќе има хакнато веб сајт на поранешен член на мексиканската влада, обвинувајќи го за поврзаност со озогласениот нарко-картел Зета. Член на Anonymous, во видео обратено до нарко-картелот, […]

Прочитај повеќе