Според Wall Street Journal, Google најверојатно идната недела ќе открие дека има потпишано партнерства со медиски компании, како и познати личности, кои ќе креираат оригинална содржина за популарниот видео сервис, YouTube. Google се обидуваат да го направат YouTube нова генерација на кабловски провајдер каде ќе може да се најдат десетици бесплатни онлајн канали кои ќе […]

Прочитај повеќе