Google го надгради својот веб прелистувач Chrome во нова стабилна верзија, петнаесета по ред. Новата верзија на Chrome, која веќе е достапна за преземање за Windows, Mac и Linux, може да се пофали со низа поправени багови, како и со нов изглед на ново отворено јазиче. Најголемата измена, а воедно и најочигледната, е редизајниираниот изглед […]

Прочитај повеќе