Виртуелната валута на Facebook, која сега се користи за купување виртуелни добра од разните апликации и игри што се на мрежата, и преку која Facebook зема 30% од секоја трансакција, наскоро би можело да се појави и на други веб сајтови кои не се дел од друштвената мрежа. Според програмерскиот блог на Facebook, oва сега […]

Прочитај повеќе