Освен четвртата експанзија на популарната World of Warcraft на годинашниов Blizzcon, беа претставени и Blizzards DOTA, Diablo 3 и вториот дел на Starcraft 2: Hearth of the Swarm. Дискутабилно најпријатното изненадување на Blizzcon годинава најверојатно е DOTA 2 верзијата на Blizzard. Со едноставен наслов Blizzard’s DOTA. Со оглед на тоа дека едвај помина еден месец […]

Прочитај повеќе