Microsoft Mакедонија одлично ја искористи својата конференција Визија 9, која се одржа во четврток и петок, за да ги запознае посетителите со најновите технологии кои се појавуваат на пазарот, но и при тоа да си ги и претстави своите производи и веб сервиси како можно решение за тие нови технологии. Покрај мобилната револуција, денес се […]

Прочитај повеќе