Идејата на This Summer е многу едноставна. Кампањата на Orange во соработка со агенцијата Poke од Лондон бара од корисниците на Twitter да ги твитнат своите планови за ова лето и да го додадат хаштагот #thissummer на твитот. Сите твитови со овој хаштаг потоа се претвораат во аудио запис. Содржината на твитовите ја чита професионален актер, кој на секој твит му дава „посебен третман“ според неговата содржина.

Прочитај повеќе