Малкумина би поверувале дека Facebook игра на српски стартап ќе може да биде подобра од игра на гигант како Electronic Arts, посебно кога се работи за спортски игри. Но, Nordoes, прогласен за најдобрo европско гејминг студио со 60 вработени под 30 години успеа со својата Top Eleven Football Manager да покаже дека со добра идеја, […]

Прочитај повеќе

Најпопуларната фудбалска игра на Facebook, Тоp Еleven Football Manager на српското студио Nordeus стигна до уште еден неверојатен успех – 1 милион активни играчи дневно! Nordeus само пред еден месец објави дека Top Eleven надмина над 4 милиони играчи месечно, што ја прави друштвената игра попопуларна од Fifa Superstars. Тоp Eleven Football Manager е стартувана […]

Прочитај повеќе