Неодамна споделивме инфографик за тоа што се’ се бара за да можете да се вработите во една од водечките технолошки компании во светот, Google, Facebook и Apple. Има причина зошто секој би сакал да работи во една ваква компанија, покрај тоа што на секој му претставува огромна чест да биде дел од креативен тим кој […]

Прочитај повеќе