Hola e додаток за Chrome и Firefox кој ќе ви овозможи да гледате видеа на Hulu, BBC iPlayer, CBS, Netflix, Fox, Pandora и iTV без разлика во која држава живеете. И бидејќи Македонија се наоѓа на таа листа на блокирани држави, овој додаток ќе ви помогне доколку сакате да ја прегледувате видео содржината на некој […]

Прочитај повеќе

Доктор Ху и други популарни британски шоуа наскоро ќе бидат достапни за гледачите ширум Европа. BBC до крај на годината ќе ја стартува интернационалната верзија на својата дигитална телевизија iPlayer. Вториот дел од iPlayer е радио сервис со разните BBC радиа, но тие се достапни преку веб за секој.

Прочитај повеќе