JustBeamIt е бесплатен Peer-to-Peer (P2P) сервис за споделување на датотеки кој им овозможува на корисниците безбедно споделување на податоците преку веб со пријателите. За да ја користите оваа апликација, не е потребна регистрација или пак некој клиент на десктоп компјутерот. Напротив, целата апликација се сведува на еден едноставен кориснички интерфејс и JustBeamIt не зачувува ниту […]

Прочитај повеќе

Колку пати до сега ви се случило да сакате да споделите со вашите пријатели огромни документи, но не сте можеле, па сте морале со USB да одите до кај нив, или да чекате денови да ви го вратат назад? Со веб апликацијата Justbeamit од сега ќе можете да префрлате големи документи без да морате да […]

Прочитај повеќе