Откако претходно претстави музички сервис во облакот, сега се открива дека Google е во преговори со големите музички студија да стартува онлајн музичка продавница. Според Wall Street Journal и New York Times, Google планира да ја стартува оваа музичка продавница во следниве неколку недели во обид да му конкурира на Amazon Cloud Player и на […]

Прочитај повеќе