Џејмс Камерон моментално работи на новела „Аvatar” како и на сценаријата за второто и третот продолжение на филмот. Истовремено соработува и со францускиот издавач Ubisoft на видео игри кои ќе ги следат настаните од филмот. И како тоа да не е доволно во соработка со Disney, се спремаат за забавен парк базиран на Пандора кој […]

Прочитај повеќе