Подолу е видео од час и триесет и седум минути од целата Let’s Talk iPhone презентација која се одржа вчера. Презентацијата ја отвора новиот извршен директор на Apple, Tим Кук, кому ова му е прво презентирање на новите уреди по повлекувањето на легендарниот Стив Џобс. Како што очекувавме, г. Кук не го замени Стив Џобс, […]

Прочитај повеќе