На Advertising Week во Њу Јорк, што е моментално во тек, и Google и Facebook најавија нови формати на реклами кои сега ќе бидат подруштвени, ќе ги вклучуваат лајковите и +1 од вашите пријатели и ќе содржат повеќе информации за самиот продукт. Google: Само одговори Google стартува формат на реклами кои не се само текст, […]

Прочитај повеќе