Facebook го претстави Timeline, нов личен профил кој ја раскажува вашата приказна на повизуелен начин истакнувајќи ја и постарата содржина која што сте ја споделиле. Timeline не е активен во моментов, ќе биде во наредниов перод, можеби недела-две, но има начин како да го добиете сега веднаш и да го истражите. Подолу се инструкции како да […]

Прочитај повеќе