Graphicly е дигитална платформа за стрипови, која им овозможува на љубителите на стрипови да читаат на нивниот компјутер. Покрај големиот број на бесплатни стрипови, на платформата се достапни и светски познати стрипови за кои корисниците треба да платат. Graphicly нуди стрипови од околу 100 големи и независни издавачи, меѓу кои се Marvel Comics, BOOM! Studios, […]

Прочитај повеќе