Тајванската компанија за паметни телефони HTC најави партнерство со DropBox со цел на нивните уреди да добијат опција за складирање содржина. Целта на овој договор помеѓу HTC и DropBox е да се конкурира на веќе постоечките сервиси iCloud на Apple, и SkyDive на Microsoft. Со овој договор, корисниците на HTC паметните телефони ќе добијат 2GB […]

Прочитај повеќе