Google Talk и Hangouts се соочуваaт со проблеми од утрово, и можеби е најдобро да го избегнувата сервисот во моментов. Голем број на корисници се пожалија дека чет сервисот испраќа пораки на погрешни лица. Се чини дека проблемот е помеѓу корисниците на постариот Google Talks и тие што ја користат новата Hangouts платформа за комуникација. […]

Прочитај повеќе

Google+ апликацијата за Android и iOS денес доби нова надградба со неколку подобрувања. Од сега корисниците преку апликацијата ќе може да се приклучуваат на Hangout и преку својот мобилен телефон да учествуваат во видео разговори. Покрај тоа, отстранета е и забраната на тинејџерите кои досега не можеа да ја користат Hangout можноста на своите Android […]

Прочитај повеќе

Google+ конечно стана достапен за сите кои сакаат да се регистираат без да мора да бидат поканети. Оваа новост е пропратена со подобрување на една од најистакнататите опции со кои може да се пофали Google+. Се разбира станува збор за опцијата Hangouts која најде одличен прием помеѓу корисниците, но со нејзиното надоградување Google+ верува дека […]

Прочитај повеќе