Facebook на својата конференција f8 покрај претставувањето на новите редизајнирани профили ќе претстави и повеќе новости поврзани со различни медиуми, како што се филмовите, весниците, сериските филмови и секако музиката. Овие новости ќе бидат пропратени со нови копчиња кои ќе имаат за цел да бидат дополнување на веќе постоечкото Like копче. Според TechCrunch, кои наведуваат […]

Прочитај повеќе