И покрај големиот број на шпекулации дека следната генерација на таблет компјутерот на Apple, iPad 3 ќе биде лансиран оваа година, аналитичарот Марк Московиц од компанијата J.P. Morgan излезе со став дека овој производ ќе се појави на пазарот во 2012. Според извештајот на Московиц наменет за клиенти стои дека во изминатиот период се појавиле […]

Прочитај повеќе