Мобилната апликација Trawell на стартапот CodeWell, успеаја со својот концепт да собере најмногу гласови на Europe Startup Weekend Battle натпреварување на Facebook, со што доби шанса да се презентира пред инвеститори во Лондон. „Во Лондон беше мојот колега Мартин и тој го презентираше Trawell, но за жал не ја земавме главната награда на настанот. Мартин […]

Прочитај повеќе