Нови Surface хибриди, нови Lumia телефони, кул чудесии во проширената и виртуелната реалност и супер изненадување лаптоп од Microsoft… Ова се само дел од презентациите на Microsoft: Новиот Surface Pro 4 е 30 отсто побрз од претходната верзија, а што е уште поважно доаѓа во период кога Apple и Google, со свои хибридни – повеќе […]

Прочитај повеќе