Apple, во партнерство со Hermès, започнаа со продажба на ексклузивен модел на часовник Apple Watch Hermès. Иако гледајќи ја цената ќе помислите дека станува збор за нов модел на часовникот, сепак станува збор за старите модели надградени со Hermès ремче и нов лик на часовникот. Часовникот доаѓа во три варијанти од 1.100 долари, 1.250 долри […]

Прочитај повеќе