(„Стартап алатки“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница на едукатори да го модернизираaт образованието. Ако ви се допадна овој пост, посетете го блогот на Brainster. Ако ја поддржувате оваа иницијатива споделете со пријателите) Во услови кога имејловите и состаноците ни го диктираат расположливото време за оперативни „попродуктивни” активности, просто е невозможно […]

Прочитај повеќе