Summer Work and Travel Alumni Macedoniа го отвори аплицирањето за третата Start Up академијa за претприемачи. Се работи претрпиемачка обука преку која учесниците ќе научат за како да стартуваат бизнис, како да стигнат до инвеститори, како да креираат мрежа на контакти, и ќе научат да преговараат. Обуката трае 7 месеци во кои ќе има пет […]

Прочитај повеќе