(Oва е гостински пост на Нина Николиќ, стартап ентузијаст и автор на новиот блог #StartupSelfie, во кој објавува интервјуа со регионални стартапи) ________________________________________________________________________________ Веднаш штом ми заврши првиот состанок, морав да брзам кон плоштадот Синтагма каде ме чекаше уште еден млад претприемач. Имав само половина час да стигнам од точка А до точка Б, и земајќи […]

Прочитај повеќе