(Oва е гостински пост на Нина Николиќ, стартап ентузијаст и автор на новиот блог #StartupSelfie, во кој објавува интервјуа со регионални стартапи) Startup Istanbul е водечки стартап настан во Евроазија и причината зошто бев во Истанбул. За тие што немале можност да се запознаат со овој фантастичен стартап настан, ќе ви го претставам Startup Istanbul кој […]

Прочитај повеќе

(Oва е гостински пост на Нина Николиќ, стартап ентузијаст и автор на новиот блог #StartupSelfie, во кој објавува интервјуа со регионални стартапи) Koга ќе дадам ветување, сакам и да го исполнам. Во мојата „Приказна за мојот град… Startup Skopje“, ветив дека ќе пијам кафе, дискутирам за стартапи и направам селфи со Ева и Теди. Затоа, Теди […]

Прочитај повеќе

(Oва е гостински пост на Нина Николиќ, стартап ентузијаст и автор на новиот блог #StartupSelfie, во кој објавува интервјуа со регионални стартапи) ________________________________________________________________________________ Саботата ми беше ден резервиран за разгледување на плоштадот Синтагма во Атина. Немав многу состаноци тој ден, па решивме со мојот пријател да ја разгледаме областа. Земавме вкусни ледени фрапеа за по пат, […]

Прочитај повеќе

(Oва е гостински пост на Нина Николиќ, стартап ентузијаст и автор на новиот блог #StartupSelfie, во кој објавува интервјуа со регионални стартапи) ________________________________________________________________________________ Веднаш штом ми заврши првиот состанок, морав да брзам кон плоштадот Синтагма каде ме чекаше уште еден млад претприемач. Имав само половина час да стигнам од точка А до точка Б, и земајќи […]

Прочитај повеќе