Новиот SSD на Samsung ги поместува границите кога брзините на дисковите се во прашања. Samsung SSD 950 Pro чита со брзина од 2,500 MBps и запишува со брзина од 1.500 MBps. Со оваа брзина дискот е дури четири пати побрз од претходникот, и кога ќе излезе во октомври, ќе биде најбрз SSD на пазарот. Драстичната […]

Прочитај повеќе