Правењето листи со работи кои треба да ги купите или завршите може да биде значително поефикасно со апликации како AnyList. Се работи за апликација со која можете да направите каква било листа, од купување намирници, преку игри кои сакате да ги изиграте, па сè до собирање рецепти и слични активности. По вклучување на апликацијата може […]

Прочитај повеќе

За една недела сите 700+ милиони Facebook корисници ќе можат полесно да си ги организираат пријателите во листи со што полесно ќе се контролира со кого се споделуваат статуси и фотографии. Идејата за подобрените листи е можеби украдена од Google+ Circles, но сепак е одлична новина со кое се враќа чувството дека споделувате со пријателите. […]

Прочитај повеќе