Доколку имате iPhone тогаш не сте во мода, барем така смета претседателот на HTC Америка, Мартин Фихтер, кој на конференцијата Mobile Future Forward во Сиетл изјави дека младите во iPhone не гледаат паметен телефон кој е „кул“. Овој заклучок тој го има добиено по разговор со пријателите на неговата ќерка, по што неформално направил анкета […]

Прочитај повеќе