Amazon ќе се обиде со нов супер евтин таблет Amazon Fire да ги убеди корисниците да им дадат уште една шанса на нивните електронски уреди. Новиот таблет ќе биде најевтиниот уред кој доаѓа од Amazon, а ќе чини само 50 долари. Најверојатно никој не очекува неверојатен таблет за овие пари, а хардверот навистина е далеку […]

Прочитај повеќе