Google Primer е Android и iOS апликација со која компанијата нуди неколку минутни лекции за маркетинг и стратегија за новите претприемачи и стартапи. Целта на апликацијата која барем во првите неколку лекции е фокусирана на мобилните апликации за сервисите е да им помогне на нивните основачи да креираат поквалитетни апликации, да понудат услуга која ќе […]

Прочитај повеќе