Дали сте подготвени за третото продолжение на StarCraft II?

Прочитај повеќе

Новата и најверојатно последната експанзија, со која ќе се заврши приказната од Starcraft 2, Legacy of the Void доаѓа на 10 ноември. Објавата дојде од Blizzard на финалето на World Championship Series, заедно со уште еден епски трејлер. Без изненадувања, по Wings of Liberty и Herath of the Swarm во кои ги дознавме Terran и […]

Прочитај повеќе