(Oва е гостински пост на Нина Николиќ, стартап ентузијаст и автор на новиот блог #StartupSelfie, во кој објавува интервјуа со регионални стартапи) ________________________________________________________________________________ Во претходниот пост наговестив што е првото нешто што го направив веднаш штом пристигнав во Атина. Сега, тоа што следи, е да откријам со кого го направив селфито, на крај на нашата […]

Прочитај повеќе