Google во мај се збогати со можност за пребарување на авионски летови, сè што треба да  направите е да го напишете местото од каде тргнувате и вашата дестинација, и Google ќе ви прикаже распоред на авионски летови. Сега Google, во обид да ги подобри услугите за пребарување летови, го стартува Google Flights пребарувањето која ќе им […]

Прочитај повеќе