Новата маркетинг идеја на Uber е една од најдобрите кои сме ги виделе. Во соработка со креаторите на Mad Max – Warner Bros, за да го прослават излегувањето на видеоиграта, следните неколку дена, личниот шофер ќе нуди филмско искуство во Сиетл, односно превоз со возила кои наликуваат на оние од филмот. Сите кои се во […]

Прочитај повеќе