По сѐ изгледа Google и Asus се супер задоволни од својата соработка. По таблет компјутерот Nexus 7 и Nexus Player, сега двете компании соработуваат и на втората верзија на OnHub рутерот. Слично како и првата верзија која Google ја изработи во соработка со кинескиот производител TP-Link, и оваа доаѓа со паметно оптимизирање на сигналот. Така […]

Прочитај повеќе

Google го претстави OnHub рутерот кој покрај дизајнот ќе ве одушеви и со едноставноста. Уредот има можност да ги поврзе паметните уреди и за разлика од другите рутери, OnHub нема никаква друга улога. За разлика од најголем дел од рутерите комуникацијата на рутерот на Google е преку Android или iOS апликација, која прикажува колку уреди […]

Прочитај повеќе