Сите имаме рутер, но во случај да ви е здосаден класичниот дизајн и да чувствувате потреба за понапредни можности, најновиот продукт на Asus би можел пријатно да ве изненади. Првите работи кои ќе ги забележите во ASUS Blue Cave се огромната дупка и плавата изведба во центарот на коцката, како и непостоење надворешна изведба на […]

Прочитај повеќе

Google го претстави OnHub рутерот кој покрај дизајнот ќе ве одушеви и со едноставноста. Уредот има можност да ги поврзе паметните уреди и за разлика од другите рутери, OnHub нема никаква друга улога. За разлика од најголем дел од рутерите комуникацијата на рутерот на Google е преку Android или iOS апликација, која прикажува колку уреди […]

Прочитај повеќе