Кајл Етингер има само 15 години но веќе е еден од најнепосакуваните противници во натпреварите со дронови. Покрај својата младост во натпревари во кои останатите противници се најчесто два пати постари, тој е еден од најуспешните пилоти во натпреварите кои ги организираат Aerial Sports League и Game of Drones. Станува збор за натпревари во кои […]

Прочитај повеќе