Click.to е апликација за Windows XP, Vista или 7 кој ја претвара познатата комбинација за копирање на селектиран текст, ctrl+c, односнo copy функцијата, во супер алатка за споделување содржина на разни сервиси: Facebook, Twitter, Google, Gmail, Word, Excell, Flickr, Еvernote и многу, многу други. Инсталирајте го овој додаток за Windows и одберете го софтверот и […]

Прочитај повеќе